OKTOBERFEST!

Lördag den 3/10 kl.17:00

När sommaren är slut väntar den mysiga hösten och vi på Vislanda Wärdshus vill bjuda in till en riktig skördefest!
Här kommer vi att duka en underbar höstinspirerad skördebuffé med säsongens smaker så som lokalproducerade charkuterier från Åkes i Tingsryd, nyskördade grönsaker och frukt från Öland, fisk från Blomlövs i Brömsebro mm.

När det är dags för kaffet väntar en stor dessertbuffé med hembakade kakor och pajer samt vår egen ostkaka med lättvispad grädde och hemkokt sylt på säsongens bär.

Under kvällen har vi bjudit in Anders Larsson från Kalmar som kommer att hålla en öl provning där ni har möjlighet att prova på en smakfull blandning öl både från trakten så som Ängöl ifrån Kalmar, men även från andra små och stora bryggerier.

Till maten är vi extra stolta över att kunna erbjuda ÄNGÖL OKTOBERFEST som kvällens öl och serveras på fat, detta är en ljus lager med fantastiska smaker! Ni är även välkomna att prova på höstens vin nyheter med ekologiska inslag.

Det kommer finnas möjlighet att köpa med sig ett urval av höstens läckerheter så som lokalproducerade grönsaker, rotfrukter, hemkokt sylt och marmelad samt vår egen ostkaka mm.

Varmt välkomna att boka bord!
0472-30012

En helkväll för endast
199:-/ person, , barn 7-12 år 99:-, under 7 år äter gratis i betalande vuxens sällskap